Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titeln tog jag från en underbar dikt av "blåbäret"... kunde inte låta bli.. : )


Livet leker ~ vi skrattar





Solen tränger sej in emellan oss
Vägrar släppa greppet

Vi springer som galna genom hagarna ner mot sjön
Det är många som ser oss, men det skiter vi fullständigt i

Nere vid vår strand, sliter vi av varandra kläderna ursinnigt
nästan aggressivt & jag tar dej bakifrån snabbt hårt ljuvligt
Stjärnor föds i våra hjärtan som vi äter i kyssarna passionerat vildsinta

Det är äntligen gott att leva! 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-05 01:12



Bookmark and Share


    sunnanvind
Lekfullheten sprider sig ut över texten här..ljuvlans! Ler*
2008-09-05

  Blåbäret
Ha ha ha...ja du det var ju trevligt att man kunde erbjuda lite inspiration...fullt av liv, fullt av lust om att leva här och nu och desperat behöva varandra...
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP