Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund

Han kastade sig in i livet
som om det vore det sista han skulle göra,
som en reinkarnationsateist
knullade han allt som kom i hans väg
till och med sig själv,
hemafroditsamlagen
var knöliga
men värt besväret !

En sekund
skulle levas just
i sekunden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-07-25 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan