Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar er ni blir fler och fler

Oj vad kul
ni är mitt strul,
mitt oskyldiga prassel
helt utan trassel

Vi leker
bara ni och jag
ibland bara
bara några sekunder
ibland flera timmar på en dag

Vin
lugn och ro,
vi trivs tillsammans
skapar
bilder
bildar en bro

Vi reser över hela jorden
mmmm
vad jag älskar
orden ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 273 gånger
Publicerad 2005-07-25 23:19



Bookmark and Share


  Nic
Visst är det underbart med lekkamrater
och tack Ola och dina ord för att ni vill leka med oss andra poeter och glädja oss
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan