Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10:27 en helt vanlig lördag

Du kräver
min uppmärksamhet

Du kväver
mitt
ego
och det är väl
tur det
för
jag
vet inte hur stor man
kan bli
i en fyrarummare
med två barn,
en katt och
oräknade
pälsänglar

Kanske
är
spruckna
glas
genomskinliga
drömmar
kanske är
tandkrämen
snart
slut




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-06 10:28



Bookmark and Share


    deb8
hur stor kan man bli...? haha
slagkraftig text om vardagens lunk.
2008-09-06

  DanSan
***************************

Ola här och nu . . .
med fassta vardagsfunderingar
osminkade juveler i tiden som är nu!

*APPLÅDERAR VÄNNEN*

***************************
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan