Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan

Saker ni säger och det ni gör
Det sårar så mycket mer än ni förstår
I era ögon är det bara några ord
Men i mina öron gör det så ont
Om jag kunde så skulle jag göra det
Att bara kunna glömma vore så skönt
Fast just de där orden sitter fast
Jag struntar i det just nu
Den dagen jag är fri
Då är jag borta föralltid
Och ni behöver inte se mig mer




Fri vers av madde_go
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-06 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_go
madde_go