Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det vara sant?

Dina ögon, dina läppar, din kropp
Helt enkelt hela du är så speciell
Din närhet gör att det pirrar i hela kroppen
Så söt, så snygg och så underbar
Det är du och mycket mer än så
Du har allt det där man drömmer om
Och mycket mer än så
Dina skämt är en stor del av dig
Det är en otroligt speciell charm
Att en kille som du finns
De trodde jag nog aldrig
Här ligger jag nu i din famn
Hjälp, kan detta vara verklighet?
Eller är det för bra för att vara sant?


Tycker verkligen om dig!




Fri vers av madde_go
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-06 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_go
madde_go