Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte höra talas om !

Jag nosar mig fram
till
passion,
men jag vill inte höra talas
om följderna

Jag sticker kniven
långt in,
men jag vill inte se blodet

Jag rökar
tills
ciggen tar slut,
men jag vill inte se mina lungor

Jag lever
tills jag dör,
men jag vill inte dö

Sanningen
är
synlig ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-07-26 18:08



Bookmark and Share


    tanto
Suverän beskrivning av förnekelsens fram och baksida! Mycket underhållande!
2005-07-26

    la-poet
detta var en iteressant dikt
...som kanske stämmer?
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan