Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försöker komma igång igen med skrivandet...


Full av sot

Svart full av sot, ligger kroppen på berghällen.

Var redo för ett hopp, att satsa allt.

Slutade utbränd, krossad och lämnad för någon annan.

Var redo för ett hopp, att satsa allt.

Svart full av sot, ligger minnena på berghällen.


-- Blev inte ens arg.


Bortglömd, full av blod, står kroppen på berghällen.

Redo för ett hopp, att satsa allt.




Fri vers av sachie
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-07 20:52



Bookmark and Share


  hero40
Stark men tragisk text.
Applåd!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie