Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNGRUDJÄVUL

Nu ska jag allt berätta om min första kärlek.
Allra Första.
Stora KÄRLEK
- alltså.
Han som inte bara tog min
oskuld,
(och gav mig skuldkänslor)
utan även mitt hjärta
OCH alla dess kärl.

Han sa, visserligen försent, att han visste
färgen på min BH
innan han visste
vad jag hette.

Han sa, full på någon fest, att han trodde
att han nog älskade mig
och visst trodde väl jag
att han berättat vem han var.

Han sa, på Arlanda, att han lovade
att mina 40 000 skulle bli mina igen
och egentligen visste jag
redan då...

Är det tänkt att det ska vara vi 2
- så blir det så.

..




Övriga genrer av ingapengareijon
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-07 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingapengareijon