Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böcker.

Sida efter sida läser jag. Det ena människoödet passerar det andra. Platser och tider svindlar förbi. Jag ser verkligheten som från ett tåg påväg genom Europa. Är hoppfullt öronbedövad av orden på tågrälsen. Tyskland, Holland, Ukraina, Frankrike.. Snart inser jag ändå att alla passerade tågstationers suckande ekar kvar. Likt en flykting som aldrig glömmer sin krigsdrabbade hemstad vågar jag inte göra annat än att söka vidare. Hur mycket jag än reser bland orden leder mina tankar alltid tillbaka. Tillbaka till dig.
<3




Övriga genrer av ingapengareijon
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-17 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingapengareijon