Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollektiv medmänsklighet

 

 

 

Kan det vara något

att bara vara i,
så där lagom inne i,
om omtanke i?

Blotta tanken får det att svida,

i...

Som att springa naken i
igenom,

ett nässelsnår.

---

Nästa steg sved,
och en annan avvek

där kollektivet fortsatte

 

sin lek.

 

...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-07 23:01



Bookmark and Share


  Marreb
..naken genom nässelsnår... AJ!
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt