Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfördriv


Jag ritar små hjärtan
med eyeliner
i min skirvbok

formar bokstäver
med tusch
kollar då och då mobilen
och siffrorna har alltid ökat en aning
mått på tid

det ligger kläder
överallt i mitt rum
tanken snuddar vid att plocka upp dom
istället hittar jag ett nytt sätt att skriva K

anstränger mig i timmar
för att se ofixad ut
men någonstans mellan karlberg och zinkensdsamm slår det mig
att alla har en utsida




Fri vers av medlidande
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-07 23:55



Bookmark and Share


  Joar
Ingenting som jag kan relatera till; bortsett från sista strofen. Jag tror att folk är överdrivet rädda att visa upp sin utsida. Det är egentligen ingenting fel med det!

keep it coming =)
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

medlidande