Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en darrande hand



Fotspår i snön
blir till svarta avtryck
här och var så hoppar man över ett
som då blir ensamt kvar

jag vet inte vem
som ensam kvar skriver med darrande hand
jag tror att det är jag

som gett upp allt försvar
blivit bortglömd
lämnad kvar

bland fotspår i snön
där krokus någongång ska växa
och jag ska sträcka upp armarna mot himlen
skrika tills jag blir återfunnen




Fri vers av medlidande
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-20 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

medlidande