Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vinter pappa!




Hoppsasteg över parkeringen
mimar till halka
och slänger med håret

som en liten flicka
på promenad med sin pappa
vinterkväll och rökern stiger ur munnen

numera
ses vi
och jag har saknat dig




Fri vers av medlidande
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

medlidande