Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen finns brevid mig

Söker ett svar
väntar
avvaktar
berikar mig med livet
ögonen har nått fram till kanten

väntar där
men ingen finns brevid mig

ändå fylld
magkänslans boning
vågar jag kika en stund lite kort
vad finns bakom kanten?

tänker
men vågar inte öppna ögat

rädsla
stor förhoppning?
viljan att få något att hända
tanken hissnar


lyssnar
men ingen hörs runt om mig

hur jag än väntar
vågar inte inget säga visa
jag står kvar
väntar här vid kanten

Ingen finns brevid mig
men
kanske
en dag
sen




Fri vers av Kia kimhag
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-08 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kia kimhag
Kia kimhag