Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rönnens Dikt

en dröm
vävd av vackraste sköra trådar
en dröm
om snön
hemliga budskapet från rönn
en dröm
vit villa
magiska flingor som yr
ner
ner
sakta
stilla
täcker allt
drömmen om snön
praktfullt
vitt tusenfalt
lätt
underbart
förväntansfullt

en dröm
flätat av känslor
tråcklat med kärlek
sytt med hjärta
älskat av december
vördat av sällhetens sol
ärat av andetagen
har lagts ner
i min långa kjol

drömmen
om snön
är blott en dröm
påtvingat
det hemliga budskapet
och lögnen
från rönn




Fri vers av S D
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-08 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S D
S D