Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synd och skam

Fyra orgasmer på raken
det enda som fattas är staken
på nätterna ligger jag vaken
drömmer om en karl som är naken.

Nu är jag trött på att masturbera
jag önskar mig så mycket mera
helst av allt vill jag kopulera
med en man som får mig att vibrera.

En snuskhummer är jag vorden
mycket snack, men liten på jorden
jag skrävlar så in i norden
ta mig - men inte på orden.




Fri vers av Lena M Johansson
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-08 18:44



Bookmark and Share


  Patrik Centerwall
Härlig! :)
2013-06-23

    Nemio
Uppfriskande :)
2008-09-08

  Cris
:-)

Härligt rim..
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena M Johansson
Lena M Johansson