en bearbetad gammal dikt" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bearbetad gammal dikt


Endast när





Endast när Du kysser mina lår

& försiktigt vidrör mina sår

När Du drar handen genom mitt hår

& smeker hela min hud

Endast då tror jag riktigt på en levande Gud

Varje gång

kvällen & natten är så lång 

när vi förenas

&

skriker samma sång.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-08 22:02



Bookmark and Share


  Blåbäret
Skön poesi må jag säga...
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP