Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som lever

Allt som lever
är allt som andas

Livskvaliten
kan dock bero på
var man intar sitt
syre ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 359 gånger
Publicerad 2004-05-13 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan