Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör det äkta

Dina falska andetag flåsandes i nacken när du ligger bakom mig
håller om som täcket runt dig,
Falska smekningar, drar fingrarna genom mitt hår och hjärtslagen blir tygnre
när du viskar dom falska orden du vet jag vill höra.
Falska ögonblick säger mer än dom ord du aldrig sagt.
Falska leénde, falsk förälskelse




Fri vers av Yuomi
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-10 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yuomi