Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon..

Hon går en lång, tung väg.
I hennes hjärta har hon inget att vårda och älska.
Allt är som grå, tjock dimma.
Av att inte tillhöra någon.
Vara hon som inte säger något till någon.
Inte känna annat än tårarna mot hennes kinder när hon går hem.
Ensam i natten.

Nu har hon gått en väg, så lång och tung.
I sitt hjärta har hon någon att älska. Att vårda.
Dimman lättar och hon ser världens vackra färger igen.
Hon tillhör någon.
Hennes ord är fyllda med kärlek.
Hon känner en varm hand om sin när hon går hem.
Tillsammans går de i natten.




Fri vers av Underbarn
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-10 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Underbarn
Underbarn