Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och Jag

Du och Jag kommer aldrig kunna släppa taget om varandra.
Det finns ett band som binder oss samman.
Starkt som stål.
För evigt.
Likt de systrar vi är.




Fri vers av Underbarn
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-02 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Underbarn
Underbarn