Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp loss!

Du är som en sandstrand så het!
Varje gång jag försöker älska med dig får jag feber.
Svalka dig i havet men låt inte känslorna för mig svalna.
Låt oss kastas ut bland stormande vågor och leva livet såsom det var menat!




Fri vers av Lars-Göran
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-11 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars-Göran
Lars-Göran