Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet!

Allt står stilla.
Det som en gång varit kaos och elände är nu frid och fröjd.
Tom är nu min tillvaro.
Jag tar med ett fast grepp tag om mitt liv.
Står där jag står och blickar ut över ett tidlöst landskap.
Blir yr av alla innehållslösa tankar som far omkring.




Fri vers av Lars-Göran
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 13:11



Bookmark and Share


    embraceme
Vackert, riktigt suveränt!
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars-Göran
Lars-Göran