Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite av den jag är på s

Samlag,
saltbad,
sveda,
sölig,
solig,
salig,
söt,
sur,
sann,
smulig,
strulig,
snabb,
semesterfet,
son




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-07-27 20:12



Bookmark and Share


  JMR
Gillar ordramsor......tack du.
2005-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan