Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böjlig kropp

Det gäller att stå
på sig,
men så böjlig är inte jag

Det gäller
att ta ölen
i lugn och ro,
men jag
har inte tid med det

Det gäller
att
få så många orgasmer
som möjligt
och att
dansa tills man inte kan gå

Jag hoppas på
att få se
så många skratt som möjligt
från mina
barns munnar
( och så vill jag
ha mycket öl
många orgasmer
och böjlig kropp ! )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-07-27 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan