Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska sig själv

Står
framför spegeln
med
förlösande kraft

Dom säger ju
att man
ska älska sig själv
( ska tvätta imorgon )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-07-27 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan