Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ska jag äta mig så mätt, länge leve tallriksmodellen

Du är som en skitig
blues
under
mina
naglar

Jag
har aldrig haft
gröna fingrar
men ibland är
dom
fuktiga
av din lust

Rödvinet
styr min pekfingersvals
som en fjäril
i solsken

Spänningen växer
samtidigt som
räntorna sjunker

Men vem vill drunkna
just när
dimmorna lättar ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-13 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan