Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du trodde att du hade...

Men kom igen då!
Ät upp mig då!
Slå ihjäl mig då!
Kryp innanför skinnet på mig då!
Ta allt jag har då!

Tro att du kan det då!
Du vet ändå inte vad jag har!
Allt det du vill ha!
Som du trodde att du hade!
Ha, ha!




Fri vers av Fijona
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-07-27 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fijona