Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska man klippa i röd tråd ?

Om man följer den röda tråden
slipper man då
det blåa livet,
eller bör man klippa av
den för
att se
verkligheten ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 278 gånger
Publicerad 2005-07-27 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan