Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIKTIG DIKT

Vissa
människor
är viktiga

Några är överviktiga
med väldigt smal syn

världen

Underviktiga ska man inte
underskatta
men kanske
köpa en korv
till
och se till
att dom inte spyr upp
den
lite senare
på toaletten

Oviktiga
är
dom som
lägger
all vikt

sig själva

Vikten av mina ord
är blott
en
tolkning
av
mina
tankar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-14 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan