Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*gäsp gäsp......drar iväg igen*


fyrkantiga själar..

Skrapa på ytan..

du finner ofta mer än vad du tror...

inte tillräckligt ofta dock..

Ofta är du inlindad som alla andra....

fyrkantiga själar...

du får mig att gäspa och spy på din nya TV!!!...




Fri vers av kaffesump
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump