Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Calle som hjälpt mig att finna styrkan igen.....och fortfarande hjälper mig...


Snarskan

Du kan inte göra snarskan på mig....
för jag ser dig komma innan du ens själv gör det...

Du kan inte fånga mig!

Älska mig, hata mig, se mig leka över världen...
för du kan inte fånga mig

Du kan inte göra snarskan på mig...
för jag ser dig komma innan du ens själv gör det...




Fri vers av kaffesump
Läst 379 gånger
Publicerad 2008-09-14 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump