Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Fyll ditt hjärta med
glädjebilder

Fyll din själ
med
inre lust

Fyll
din vardag med
helg

Njut
av
ett enda leende
som om det
vore tusen

Fyll dina skor
med skratt
och gå
på en lustig promenad

Tillåt dig
att andas
lycka
i lugn och ro




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-07-28 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan