Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Is

Din blick kunde aldrig få mig att smälta,
men jag frös nästan alltid till is
i din närvaro

Du utstrålade självsäkerhet
och ondska

Jag var liten
och stor ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-07-28 18:20



Bookmark and Share


  Nic
Ruskigt ,rysande bra ! Känns som min generations lärarauktoritet som mobbade vissa barn
2005-07-28

  Smultris
Riltigt bra...

Detta känns som passion utan kärlek...Vuxen man, liten inuti...
2005-07-28

  Håkan Eklund
bra dikt.
de inledande 3 plus de sista 2 raderna
är fascinerande läsning.
bestämmer mej att detta är en uppgörelse.
läser mobbat barns upprättelse mellan raderna.
starkt, kort och sann
2005-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan