Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det smakar svavel...

 

 

 

Fan också!

Att det skulle vara så svårt att spy,
speciellt
där du förväntade dig
en färgrik palett av dagen.

Jag hade så väl
velat servera den, utan hinder,
så där rakt på sak,
ur mun, i hand.

Fan också!

Att det skulle vara så svårt
att få saker att rinna
över läpparna,
just de där

 

orden...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-17 00:28



Bookmark and Share


  aol
ja var var dom rätta orden när dom behövdes bravo
2008-09-21

  lilla t
mmm det är grymt jobbigt att kräkas upp det rätta eller kanske mer det man egentligen är rädd för att säga... för vad händer om det inte gillas... tycker mycket om ditt sätt att smida med orden.
2008-09-17

  Lena Krantz VIP
Ha ha...det går nog liksom inte att kräkas fram de rätta orden, det blir nog bara skit då...
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt