Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad skönt det känns

Ibland är
det skönt att vara brutalt ärlig
och samtidigt då sann
mot sig själv

Jag vet att det skär i ödmjukt hjärta
och blickarna man får
kanske är
löjligt förvånande

Men fy fan
vad skönt det känns !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-07-28 22:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det är väl en tjänst man gör sig själv,att vara ärlig och rak men ibland är man så rädd att såra den man talar till - det där är nåt som jag alltid har haft svårt med - jag säger inte ens ifrån när jag faktiskt borde och preblemet är att om jag gör det så kan det bli MER sagt än det borde - kram från mig
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan