Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit samma

vad är det
för dag idag ?
tänkte jag innan
jag kom på
att jag har semester
och då är det ju
skit samma !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 256 gånger
Publicerad 2005-07-28 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan