Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill !!

Vem vill inte leva
innan man dör

Vem vill inte
älska
istället för att hata

Vem vill inte
ha vinden i sitt hår
och skrika ut
sin själ

Vem vill inte
dansa
sista dansen

Vem
vill
inte hoppa
med hopp
i fotsulor

Vem vill inte
äta sig
mätt
och
dricka sig nöjd

Alltså
det finns säkert
några
som inte vill,
själva texten lockar dom
att säga
nej jag vill inte
för jag är anti !!

Men
det skiter ju jag i
för jag vill !!




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-07-28 22:48



Bookmark and Share


  Amy (F)
UNDERBART! :D
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan