Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester burkar

Semester burkar
förökar min kropp,
semester burkar
ger mig hopp

Semester burkar
ger mig
nya i pant,
semester burkar
och jag
är sant

Semester burkar
mättar mig,
semester burkar
lättar mig
( samtidigt som dom fettar mig )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-07-28 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan