Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resa

Livet är en resa

Biljetten är födseln

Ryggsäcken
fylls efter barndomsår
vissa med glädje
vissa med oläkta sår

Bemötande är viktigt
kommunikation
är avgörande

Kemi mellan människor spelar ochså ofta in

Kärleken är nödvändig
såsom mat och syre

Passion och romantik
sätter guldkant på vardagen

Livet är en resa

varje dag ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 506 gånger
Publicerad 2004-05-14 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan