Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM JAG FÅR VARA SÅ FRÄCK

tänker du på

vad som kunde ha hänt?

tänker på vad du

till äventyrs känt...

kommer vägarna

att korsas igen?

ingen vet vad som ska

inträffa sen

jag ska hålla utkik

spana på stan

slåss mot samvetet

som en partisan

livet måste levas

villigt och vilt

trist med all mjölk

som jag redan har spillt...

kanske känner du dig

smått speciell

där du ligger i din

hästens i kväll

smickrad av en "ung" mans

uppmärksamhet

så jag ordinerar dig

en poet

en som (p-)residerar här

i min kropp

han som tidigare var

zluggo pop...

LARZ GUSTAFSSON  080917




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-17 22:39



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
bra ordination
2008-09-18

  Måna N. Berger
Tillägg till ordinationen: Poet dagligen x 3, tills lindring uppnåtts, därefter 1 g. vid behov!
2008-09-18

  Måna N. Berger
En ordination brukar se ut så här: poet, dagligen x 3 :)
2008-09-17

  Malin Magnusson
vilken ordination!

Den va fräck....
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP