Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om jag vore ..

Så jag sitter ensam
i ett rum fyllt av folk

Dom pratar
men jag ser bara deras läppar röra sig

Som om jag vore döv

Så jag sluter mina ögon och
försvinner
bort
till en plats i min fantasi

En intressant plats
där allt är lustfyllt
och icke vardagligt

När jag öppnar mina ögon
är ingen kvar ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 272 gånger
Publicerad 2004-05-14 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan