Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexuell blindskrift





Jag vill endast bära dina andetag på min nakna kropp.
Få väta din hals med mina läppar
Och nå bortom nirvana

Låta fingertopparna glida längst dina armar
Läsa gåshuden som blindskrift
Känna de oemotståndliga orden


Du

Gör

Allt



Rätt





Ta mig.




Fri vers av Nejlika
Läst 435 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-09-18 16:05



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Vackert!
2008-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Som en handgranat i en sybehörsaffär.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Nejlika
Nejlika