Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även lögner glittrar vackert.



Inte ens blommorna har lust att leva
De kastar sina kläder i protest.
Löven håller krampigt kvar i träden
I tron på att de ska få leva en sommar till

Och bara så att du vet så ljuger din bästa vän.
Kastar glas i dina ögon
Säger att det är glitter.
Du vet att han ljuger.

För du har sett att skåpen i köket är tomma.




Fri vers av Nejlika
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-15 16:04



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
wow...
jisses vilken text, det var något med den,något alldelse speciellt, framför allt mitten stycket gillade jag skarpt!

rubriken känns som pricken över det hela!
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Nejlika
Nejlika