Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hitta sig själv för långt bort från någonstans



En nyckel av blänkande silver.
till låset av min vänskap

Jag sätter upp sökes-lappar om mig själv
Ser hur tanten med den magra hunden
låter sina naglar riva ner dem en efter en.
Jag hittar nog inte mig själv i år heller.

Du kastade inte bort nyckeln
men du slutade använda den.




Fri vers av Nejlika
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-23 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nejlika
Nejlika