Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om lite tankar...


Tänk om...

När jag ej kan sova är det på dig jag tänker,
ibland på många andra jag en tanke skänker.
Tänk om livet vore så perfekt,
att inte någon alls hade en defekt.
Att natten vore ett enda glädje rus,
och att får ljudet var dag från havets brus.
Tyvärr har vi verkligheten som alltid hinenr ikapp,
men vad vore livet om vi alla tårar slapp.




Fri vers av Madelene Dahl
Läst 490 gånger
Publicerad 2008-09-19 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madelene Dahl