Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Hemingways sex ord långa bok


8.

Searching. Hiding. Lying. Missing life.




Prosa (Novell) av Carin
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-20 08:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här krävs skicklighet att läsa mellan orden eftersom "raderna" inte ens skapats.
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin