Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knulla Poesin

Om man skulle
knulla
poesin

Föder
man då
nya

dikter ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-20 16:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Alla sätt är goda utom de pråliga...
2018-12-26

    Glittra G
inte om man använder skydd tror jag
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan