Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig utan dig

Jag tänker på dig,
du är det enda i mitt huvud.
att inte vara med dig vore som
en sol utan ljus,
ett hav utan vatten,
ett liv utan dig...




Fri vers av Miicky
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-20 22:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar - tillägnande - mjuk - skir och poetisk
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Miicky
Miicky